Talking to Valentine from Aromalogic

In gesprek met Valentine van Aromalogic

1- Vertel ons iets over jezelf?

Ik ben een natuurminnende vrouw die van eerlijke mensen en producten houdt. Ik wil dat de wereld goed behandeld wordt en dat mensen aardig zijn.

2- Hoe ben je in aanraking gekomen met Aromatherapie & Essences?

Het begon allemaal toen mijn vriend mij een manuscript over aromatherapie en enkele essentiële oliën bracht. Hij opende een nieuwe club en wilde dat ik de oliën zou gebruiken om geuren voor de feesten te creëren. Dit was begin jaren 90 en dit was een compleet nieuwe ervaring, een mix van geuren, geluiden en video, maar het was een groot succes. Tijdens mijn tijd daar begon ik te werken met een “Aromatherapie” bedrijf om meer te leren over aromatherapie. De club werd mijn proeftuin om nieuwe geuren uit te proberen en het vak te perfectioneren.

3 — Wat is het verhaal achter Aromalogic?

Nadat ik elk product op maat had gemaakt in het Geuragentschap Huis van Hulsman, vond ik dat het tijd was om een ​​huidverzorgingscosmeticalijn te creëren voor meisjes en jongens, mannen en vrouwen van 15 tot 100 jaar. Gewoon een echte, natuurvriendelijke, ecologische, plantaardige cosmeticalijn. Geen plastics of iets anders maar pure planten met etherische oliën.

4 — Wat is je favoriete Aromalogic-product?

Stay Young, Die Pretty is mijn favoriet, maar ik ben dol op elk product en gebruik ze allemaal.

5 — Heb jij een favoriete plek in Amsterdam?

Ik zit graag bij het Indianenhuis om iets te drinken of om bij L'Europe aan het water te zitten voor een drankje en wat bitterballen. Mijn favoriete plekje is de Oranjerie in de Botanische Tuin.

6 — Wat betekent lokaal winkelen voor jou?

Ik ondersteun ondernemers graag, als je iets goeds maakt en iets leuks wilt doen, ben ik een supporter.

7 — Wat is het beste boek dat je hebt gelezen?

Ik heb drie boeken die ik altijd aanbeveel:

  • Kwantumgenezing door Deepak Chopra
  • De zeven spirituele wetten voor ouderschap door Deepak Chopra
  • De heksen van Karres door James Schmitz

8 — Wat was de meest gênante modetrend waar je deel van uitmaakte?

Roots-sneakers. Ik had een paar volledig witte Roots-sneakers, deze waren vroeger zo populair, maar als ik terugkijk, denk ik bij mezelf: “Wat vond ik deze schoen!”

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.