Meet Sara from Welovehumans

Maak kennis met Sara van Welovehumans

Het in Amsterdam gevestigde Welovehumans maakt natuurlijke producten voor gezicht, haar en lichaam. Sara, oprichtster van Welovehumans, gelooft dat “als je het niet kunt eten, het dan niet op je huid moet smeren.” Lees in dit interview over Sara's reis en het ontstaan ​​van Welovehumans.

Vertel ons een beetje over jezelf?

Mijn moeder is Engelse, mijn vader is half Amerikaans, half Welsh en ik ben opgegroeid in Nederland. Ik heb een dochter van zeventien, een hond, twee katten en veel planten! Ik ben 41 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik hou van reizen, leren, ontdekken en dansen. Mijn droom is om een ​​netwerk op te bouwen van en deel uit te maken van een netwerk van mensen en bedrijven met vergelijkbare intenties als Welovehumans.

Wat is het verhaal achter Welovehumans?

Ik heb een diepe fascinatie voor de natuur en onze balans daarin. De laatste jaren ben ik meer te weten gekomen over de helende eigenschappen van planten en noten. Tegelijkertijd begon ik de ingrediënten van producten die ik regelmatig op mijn huid en haar gebruikte, nader te bekijken. Toen ik ontdekte hoeveel ingrediënten in de producten die ik gebruikte, ook op verschillende gepubliceerde kankerverwekkende lijsten voorkwamen, was ik geschokt. Ik begon na te denken over hoe ik geloof stelde in een merk (toegegeven, vooral op basis van hun verpakking) en concentreerde me nooit echt op de inhoud van het product. Trouwens, wie begrijpt werkelijk al die dingen die op het ingrediëntenetiket staan ​​vermeld?

Deze twee sporen brachten mij ertoe om al mijn eigen producten te gaan maken op basis van eenvoudige natuurlijke ingrediënten en te experimenteren met wat werkte en wat beter kon. Welovehumans is ontstaan ​​vanuit het idee dat we onderdeel zijn van de natuur, en kunnen samenwerken met de natuurlijke elementen om ons heen. We hoeven de natuur niet te domineren en vervangingen te proberen te maken. We maken al deel uit van iets perfects. Dus laten we daarmee aan de slag gaan.

Wat was je grootste uitdaging bij het ontwikkelen van je merk?

Mijn grootste uitdaging was en is om erachter te komen hoe ik deze geweldige producten aan een groter publiek kan presenteren. Daarom ben ik zo blij om samen te werken met La Boutique. Goede bedoelingen en geweldige producten lijken ons allebei een goed startpunt!

Heb jij een favoriete plek in Amsterdam? Waarom/wat betekent het voor jou?

De stad heeft, ondanks al haar grootstedelijke status en uitstraling, een prachtige, onaangeboorde wilde natuur. Het zijn deze geheimen, verborgen in de stad, waar ik het meest van houd. Ik hou van de kunstzinnigheid van de stad, maar ik voel me het meest thuis in de diepten van het bos. En het is het contrast dat voor zo’n mooie balans zorgt, wat voor mij representatief is voor Amsterdam.

Wat betekent lokaal vakmanschap voor jou?

Vóór Welovehumans was ik voor bijna alles in mijn leven afhankelijk van grote bedrijven. Lokaal vakmanschap herinnert mij eraan hoeveel we voor onszelf en voor elkaar kunnen doen. Dat soort onafhankelijkheid vervult mij gewoon met trots.

Beste boek dat je ooit hebt gelezen?

Te veel om op te noemen, maar ik heb Atlas Shrugged van Ayn Rand keer op keer herlezen.

Je hebt je eigen late night talkshow, wie nodig je uit als je eerste gast?

Eenvoudig; Stéphane Kattie van La Boutique!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.