Meet Vera from Love, Nena

Maak kennis met Vera van Liefs, Nena

In dit interview spreken we met Vera Magagnini, een goudsmid van de derde generatie die vanuit haar atelier in Amsterdam krachtige, verantwoorde sieraden maakt voor haar merk Love, Nena.

Vertel ons een beetje over jezelf?

Ik ben geboren in Buenos Aires en volgde mijn passie voor design. Ik heb de afgelopen 14 jaar in verschillende steden gewoond, zoals Barcelona, ​​NY, Beijing en nu Amsterdam. Ik hou van deze stad en mijn vriendenkring die ik nu familie noem, dus ik denk dat ik klaar ben om me te vestigen :)

Wat is het verhaal achter Liefde, Nena?

Ik kom uit een familie met drie generaties goudsmeden, dus op een dag besloot ik me aan te sluiten bij de familietraditie van het maken van sieraden. Het voelde instinctief om mijn ontwerpervaring op het metaal toe te passen als een manier om een ​​persoonlijk project te creëren dat ik het mijne kan noemen. Ik denk dat het ook een eerbetoon is aan mijn familie en mijn roots.

Wat was je grootste uitdaging bij het creëren van Love, Nena?

Het sociale media-aspect ervan beheren… Ik ben goed in ontwerpen, maken en plannen, maar niet zo goed in het blootstellen van mezelf aan anderen.

Heb jij een favoriete plek in Amsterdam? Waarom/wat betekent het voor jou?

Ik heb verschillende favoriete plekken, maar degene die het eerst in me opkomt zijn de botanische tuinen. Ik ga vaak op zoek naar duidelijkheid en ideeën, omdat mijn sieraden geïnspireerd zijn door de natuur.

Wat betekent lokaal vakmanschap voor jou?

Het betekent waardering voor een product dat langzaam en met veel zorg en toewijding is gemaakt. Ik zou willen dat we allemaal konden waarderen wat de mensen om ons heen maken. Er is veel talent aanwezig.

Wat is je favoriete item dat je vorig jaar hebt gekocht?

Mijn nieuwe soldeerbrander, ik ben een nerd voor gereedschap.

Wat is je favoriete plek van alle plaatsen waar je hebt gereisd?

Thuis, met mijn kat en mijn planten.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.